Taks og Bolighjelp AS logo i svart

Taksering

Prosjektledelse

Alle byggeprosjekter trenger god prosjektledelse. Prosjekt leder er ansvarlig for å ha kontroll på utgifter, tilfredsstille forventninger og sørge for å god fremdrift at prosjektet.

En prosjekt leder fungerer som et mellomledd for alle involverte parter i prosjektet.

Taksering av eiendom

Om du skal selge, bygge eller foreta skifte kan du benytte deg av eiendoms taksering. 

Takseringen er basert på en visuell befaring med enkle målinger av bygget, uten inngrep i byggverket. Bygget blir målt med laser måler av takstmann slik at areal svikt ikke oppstår ved eventuelt salg. Salgsverdien settes så av takstmann basert på befaringen. Dette er prisen selger kan forvente på markedet på taksteringstidspunktet. 

Taksering av innbo og løsøre

Om du har spesielt kostbare eiendeler i din bolig lønner det seg å få dem taksert. 

Takstmann utfører taksering av dine eiendeler slik at du er sikret for eventuelle ulykker eller andre hendelser. På denne måten får du god grunnlag for eventuell forsikrings sak.

Skadetakst

Når det oppstår skade på bolig, er det viktig å sikre godt grunnlag for erstatning.

Når bolig blir skadet er det store verdier som står på spill. Det er viktig å ha en takstmannens som en uavhengig tredjepart, slik at skadelidende får riktig oppgjør og reparasjon.

Kontakt oss

Vi har mer enn 40 år i bransjen og er spesialister på rådgivende konsultering. Vi hjelper deg gjerne med sin sak.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle